top of page

Minä

Moi kaikki!

Hei! Mä olen Heta Kenttämaa, 23-vuotias yliopisto-opiskelija Espoosta.

Idea Hetamediaan syntyi oivalluksesta koulupäivänä. Mulla oli tapana piirtää muistiinpanoni tarinan muotoon, sillä siten monimutkaisetkin ideat oli helppo ymmärtää ja muistaa. Kaverit tahtoivat aina nähdä piirustuksiani, sillä heistä niistä oli apua. Mietin, miksei samaa sovelleta kaikkeen. 

 

Katselin kerran kymmeniä minuutteja yritysten ja yhdistysten piirrosvideoita aiheista, joiden mielenkiintoisuus itsessään oli samaa luokkaa pesukoneen käyttöohjeiden kanssa. Miksi? Ne olivat viihdyttäviä, suorastaan hypnoottisen. Olisiko samaa käynyt tavallisten videomainosten tai mainostekstien kanssa? Ei. 

 

Mun piirrustuksia oli aina kehuttu hauskoiksi ja kekseliäiksi. Innostuin, kun tajusin, että voisin itse alkaa tehdä piirrosvideoita ja laittaa taitoni hyötykäyttöön.  Nykyisin teen piirrosvideoita kameran ja valkotaulun sekä erilaisten sovellusten avulla. Pyrin jatkuvasti kehittymään ja toivon, että työstäni on paljon iloa teille kaikille.

Miten homma toimii?

Piirrosvideoprosessi kestää yleensä 4-6 viikkoa. Aluksi keskustelemme videon tarkoituksesta ja kestosta. Voit myös lähettää käsikirjoituksen ja piirrosideoita, jos sinulla on sellaisia. Tämän jälkeen lähetän luonnoksia ja voimme keskustella piirrosten tyylistä. Sitten tehdään kuvakäsikirjoitus, joka on kuin sarjakuva valmiista videosta. Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, video siirtyy tuotantovaiheeseen. Valmis video toimitetaan sähköpostitse. Mahdollisia muutoksia voi pyytää vielä sen jälkeen.

 

Tarjoan ilmaisen suunnittelutapaamisen kaikille, jotka harkitsevat piirrosvideota tai kuvitusprojektia. Tapaamisessa voimme ideoida piirrosvideota ja käydä läpi tuotantoprosessia. Tapaamisen kesto voi olla esimerkiksi 15-30 minuuttia ja aikataulu sovitetaan teidän tarpeidenne mukaan. Tapaaminen ei sido mihinkään, mutta siitä voi saada tukea päätöksentekoon ja viestinnän ideoita.

Piirrosvideon tuotantovaiheet

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen
tai heitä kysymyksellä!

Vastaan mielelläni!
 

Heta Kenttämaa

  • LinkedIn
bottom of page